1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Arpaçay´dan TEOG Başarısı
Eş Genel Başkan Bakırhan Kars'ta.. DEM Partili Belediyeleri Ziyaret Etti!

Eş Genel Başkan Bakırhan Kars'ta.. DEM Partili Belediyeleri Ziyaret Etti!

DEM Parti’nin Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, beraberindeki heyetle Kars'ın Kağızman, Digor ve Dağpınar Belediyelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

DEM Parti’nin Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, beraberindeki heyetle Kars'ın Kağızman, Digor ve Dağpınar Belediyelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Grup Başkanvekili ve Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit ile beraberindeki heyet, Kars'ın Kağızman ve Digor ilçe belediyeleri ile Dağpınar belde belediyesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eş Genel Başkan Bakırhan'ın Kağızman ve Digor’daki belediye ziyaretlerinde yerel yönetimlerin çalışmalarının ele alındığı kaydedildi.

BAKIRHAN’IN BELEDİYE ZİYARETLERİ

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve beraberindeki heyet, önceki gün (14 Haziran) Kağızman Belediyesi Eşbaşkanları Mehmet Alkan ve Güner Hatay, Digor Belediyesi Eşbaşkanları Adem Oyman ve Ülker Özadikti, Digor Dağpınar Belde Belediyesi Eşbaşkanları Hüsnü Ancı ve Ayten Yardımciel’i makamlarında ziyaret ederek bir araya geldi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARININ BAYRAMI KUTLANDI

Belediye eşbaşkanlarını kutlayan Bakırhan, belediye çalışanlarının bayramını kutladı.

dem-parti-007.jpeg

DİGOR BELEDİYESİ’NDE DEMOKRASİ VURGUSU

Digor Belediyesi ziyaretinde Bakırhan, Hakkari’deki dayanışmanın önemini vurguladı ve Digor’un Türkiye genelindeki demokratik mücadeleye olan etkisini dile getirdi.

Digor’un sadece bir ilçe olmadığını, direniş ve mücadele ruhunu temsil ettiğini vurgulayan Bakırhan, “Digor’da atılacak her adımın, Türkiye’nin diğer şehirlerinde yaşayan Digorluları da etkileyeceğini” belirtti ve belediyenin başarılarını kutladı.

Bakırhan, Digor Belediyesi’ne yaptığı ziyarette, “Dün Hakkari’de Türkiye halkları çok iyi bir sınav verdi. Türkiye’nin dört bir yanından sosyalisti, komünisti, demokratı, genci, kadını, Alevisi, Sünnisi aklınıza kim gelebilirse bütün renkler oradaydı. Hepsi Hakkari Belediyesiyle, Kürt halkının iradesi ile dayanışmak için oradaydı. Bu çok değerli ve kıymetlidir. Önümüzdeki dönemde Türkiye’deki demokratik kamuoyu ile ortak mücadele zeminini öreceğiz. Dolayısıyla Digor’da atacağınız her adımda Sancaktepe’de yaşayan Sancaktepelileri de Esenyurt’ta yaşayan Esenyurtluları da etkilediği bilinciyle hareket etmek lazım. Emin olun burada yaptığınız her iş başka kentlerde yaşayan Digorluları da etkiliyor. O nedenle Digor’la sınırlı düşünmeyin. Digor direniştir, mücadeledir, bedeldir, emektir, o yüce değerli geçmişimizdir, mirasımızdır. Attığınızın her adımın buraya hizmet edeceğinden eminim. Sizleri kutluyorum. Bütün olumsuzluklara rağmen belediyeyi kazandınız. Buna layık olacağınıza eminiz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.