1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Doğubayazıt Belediyesi Eşbaşkanları Tutuklandı
Erzurumspor’un Tek Umudu Fenerbahçe

Erzurumspor’un Tek Umudu Fenerbahçe

BB Erzurumspor Süper Lig'in 33. haftasında ligde kalma yolunda evinde Fenerbahçe'yle final niteliğinde bir maça çıkacak.

A+A-

BB Erzurumspor Süper Lig'in 32. hafta maçında Yeni Malatyaspor deplasmanından aldığı 3-1'lik mağlubiyetle rakiplerinin puan kazandığı haftadan eli boş döndü. Mavi-beyazlı ekip 33. haftasında ligde kalma yolunda evinde Fenerbahçe'yle final niteliğinde bir maça çıkacak.

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren müsabakada sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrılan BB Erzurumspor'da artık tek umut evinde oynayacağı Fenerbahçe maçı. Ligin alt kısmında 32. hafta maçlarında Göztepe evinde Sivasspor ile 3-3 berabere kalarak puanını 34'e yükseltti ve haftayı 15. sırada tamamladı. Bir diğer küme düşme hattında yer alan takım Bursaspor deplasmanda Anlalyaspor'u 1-0 yenerek puanını 33 yaptı ve 16. sıraya yükseldi. BB Erzurumspor ise Yeni Malatyaspor deplasmanında aldığı 3-1'lik mağlubiyet sonrası 32 puanda kalarak 17. sıraya geriledi.

Erzurumspor’un Tek Umudu Fenerbahçe

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler