1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Tuzluca'nın 'Gökkuşağı Tepeleri'
Erzurum’da ‘Akran’ Zorbalığı

Erzurum’da ‘Akran’ Zorbalığı

Erzurum'da 13-14 yaşlarındaki ortaokul kız öğrencilerinin, erkek arkadaş yüzünden aralarında çıkan kavga pes dedirtti. 

A+A-

Erzurum'da 13-14 yaşlarındaki ortaokul kız öğrencilerinin, erkek arkadaş yüzünden aralarında çıkan kavga pes dedirtti. 

Kendisi gibi ortaokul öğrencisi olan arkadaşını metruk binaya götüren kız, ağza alınmayacak hakaretler ederek, öldüresiye dövdü. 

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Erzurum merkez Yakutiye ilçesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde meydana gelen olayda 7. sınıf öğrencisi Ç.D. (13) adlı kız ve arkadaşları, başka okulda okuyan İ.D.'yi (14) konuşmak için metruk bir binaya götürdü. 

erzurum-001.jpeg

DAYAĞI YİYİP ÖYLE EVE GİDECEKSİN

Metruk binada Ç.D., iddiaya göre erkek arkadaş meselesi nedeniyle İ.D.'ye hakaretlerde bulunarak tokat atıp, "Burada dayağı yiyip öyle eve gideceksin. Bunu biliyor musun?" dedi. 

DEFALARCA YUMRUKLADI 

Yanındaki arkadaşları engel olmak istese de Ç.D. üzerindeki hırkayı çıkartarak İ.D.'ye vurmaya başladı. Ç.D., yere düşürdüğü kızın üzerine çıkarak defalarca yumrukladı. O anlar yanlarındaki bir erkek öğrenci tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler pes dedirtti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.