1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ahmet Türk'ün Sağlık Durumu Kötüye Gidiyor
Erdoğan Şimdi Millet KONUŞUYOR

Erdoğan Şimdi Millet KONUŞUYOR

Başbakan Erdoğan oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada "meydanlarda biz konuştuk şimdi de milletimiz konuşuyor" dedi.

A+A-

Başbakan Erdoğan oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada “meydanlarda biz konuştuk şimdi de milletimiz konuşuyor” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine, kızı Sümeyye, annesi Tenzile, oğlu Necmettin Bilal ve gelini Reyhan’la birlikte oyunu Üsküdar’daki Burhaniye İlköğretim Okulu’nda kullandı.

Vatandaşların ilgisi ve “Türkiye seninle gurur duyuyor” tezahüratlarıyla okula gelen Erdoğan’a Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da eşlik etti.

Başbakan Erdoğan 2182 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra şu açıklamayı yaptı:

“Gerçekten güzel bir seçim, yorucu ama çok coşkulu bir seçim kampanyasını dün akşam 18. itbariyla bitirdik. Meydanlarda biz konuştuk şimdi de milletimiz konuşuyor. Milletimiz bugün mille iradesini ortaya koymak suretiyle önümüzdeki dört yıl bu ülkeyi kimin yöneteceğine karar verecek. Bu bizler için en onurlu ve saygı duyulması gereken bir karar olacak.”

“Şu ana kadar aldığım haberler itibariyle gayet güzel bir oylama süreci devam ediyor. Ülkemin dört bir yanında gayet sağlık bir şekilde devam eden bir oylama söz konusu. Yapılan oylamanın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Barışa, temel hak ve özgürlüklerin güçlenmesine vesile olmasını diliyor, sizlerin de verdiğiniz destek sebebiyle de teşekkür ediyorum. Bugün sandıklarda görev yapan tüm arkadaşlara, sandık kurulu üyelerine, tüm müşahitlere ve Yükse seçim Kurulu’nun değerli üyelerine de başarılar diliyorum.”

Başbakan oyunu kullandıktan sonra evine döndü. Erdoğan, akşam saatlerinde Ankara’ya dönecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.