1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dürümcü Dükkanında Yangın
Ege’de Deprem

Ege’de Deprem

Ege açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, İzmir ve Çanakkale'de de hissedildi.

A+A-

Ege açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, İzmir ve Çanakkale'de de hissedildi.

Marmara ve Ege'de hissedilen depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi 6,3 olarak açıkladı.

AFAD, depremin merkez üssünü İzmir'in Karaburun ilçesi olarak duyurdu. Depremin 10 kilometre derinde gerçekleştiği belirtiliyor. 

Depremin ardından 4.9 büyüklüğünde artçı sarsıntı meydana geldi.

Reuters, Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) depremin şiddetinin 6.3 olduğunu açıklarken, merkezinin İzmir'in 84 kilometre kuzeybatısında olduğunu duyurdu.

Karaburun Kaymakamı: Şu an için can ve mal kaybı yok

Karaburun Kaymakamı Muhammet Özyüksel "Şu an için can ve mal kaybı olmadığını söyleyebilirim. Çok şükür. Çok güçlü bir depremdi. Emin olun bulunduğumuz binanın yıkılacağını sandık. 10 saniye kadar sürdü. Çok şükür herhangi bir sıkıntı olmadı. İlçemizdeki konutlarda şu an itibarıyla herhangi bir problem yok. Ancak arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar bize ulaşan bir can kaybı yok. Deprem çok güçlü olduğu için tedirginlik hakim. Halkımız da bu ani durumla baş etmeye çalışıyor, sokağa döküldüler. Onlar da tedbirli şekilde hareket ediyorlar. Kendilerine de teşekkür ediyorum sükunetli tavırlarından dolayı" dedi. 

Balıkesir'de Korku

Balıkesir’de hissedilen deprem korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Vatandaşlar depremi hissetmeleriyle birlikte kendilerini sokaklara attı.

Balıkesir’de 15.35 sularında hissedilen depremde korku dolu anlar yaşandı. Depremi hisseden vatandaşlar bulundukları binaları terk ederek kendilerini sokaklara ve caddelere attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.