1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Berfo Ana'nın Kızı.. Cumartesi Annesi Fatma Kırbayır Hayatını Kaybetti!
Diyarbakır’da Yolsuzluk Operasyonu

Diyarbakır’da Yolsuzluk Operasyonu

Diyarbakır'da yolsuzluk iddiaları üzerine başlatılan operasyonda gözaltına alınanların sayısı 30'u buldu.

A+A-

Diyarbakır'da yolsuzluk iddiaları üzerine başlatılan operasyonda gözaltına alınanların sayısı 30'u buldu.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yolsuzluk iddiaları üzerine kentin birçok yerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Dün 20 kişinin gözaltına alındığı operasyonun devamında bugün 10 kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında Diyarbakır Öğretmen Evi Müdürü olan Yunus Memiş'in de olduğu öğrenilirken, zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

Haberin uzantısı...

Aynı zamanda Diyarbakır Öğretmenevi Müdürlüğü de yapan Memiş’in, “FETÖ” suçlamasıyla açığa alınan Ali Konan isimli kişiyi gayri resmi olarak Öğretmen Evi’nde çalıştırıldığının tespit edilmesi üzerinde hakkında soruşturma açılmıştı. Memiş, OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerle (KHK) görevinden ihraç edilen eğitim emekçilerinin ihraç listesini hazırlamakla da gündeme gelmişti. Yine Memiş’in adı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullar için gönderilen kırtasiye yardımı ve yakacak ödeneklerinde yapılan yolsuzlukla da gündeme gelmişti. Memiş, daha sonra görevlerinden istifa etmişti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.