1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. JİTEM 'Resmen' Kabul EDİLDİ
Dink Sanığı Tecavüzden TUTUKLANDI

Dink Sanığı Tecavüzden TUTUKLANDI

Hrant Dink cinayetinin beraat eden sanıklarındanZeynel Abidin Yavuz, Trabzon'da 14 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

A+A-

Hrant Dink cinayetinin beraat eden sanıklarından 25 yaşındaki Zeynel Abidin Yavuz, Trabzon'da 14 yaşındaki E.U. adlı kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Yaklaşık iki ay önce bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanışarak Pelitli Beldesi'ndeki bir eve götürdükleri İlköğretim okulu öğrencisi E.U.'ya, 3 arkadaşı ile bıçak tehdidiyle tecavüz ettiği iddiasıyla aranan Zeynel Abidin Yavuz, jandarmanın takibi sonucu Yomra ilçesinde yakalandı.

Yavuz, İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. 25 yaşındaki Zeynel Abidin Yavuz, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Trabzon Bahçecik Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

E.U.'ya tecavüz edilmesi olayıyla ilgili olarak Trabzon'da daha önce gözaltına alınan F.T., M.K. ve S.A. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Hrant Dink cinayeti davasında da yargılanan Zeynel Abidin Yavuz, beraat ederek serbest kalmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.