1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Dilan - Engin Polat Çifti Gözaltına Alındı
Dilan - Engin Polat Çifti Gözaltına Alındı

Dilan - Engin Polat Çifti Gözaltına Alındı

Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile birlikte çok sayıda şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

A+A-

Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile birlikte çok sayıda şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Haklarında kara para aklama iddiasıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılan ve şirketlerinde arama yapılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti gözaltına alındı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde yapılan operasyon ile Polat çifti ile birlikte Sıla Doğu, Kürşat Polat, Beyza Ekici, muhasebeci Ahmet Gün, Sezgin Polat’ın da aralarında olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’ne getirildiği belirtildi.

Polat çifti, hastaneye girişleri sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, sağlık kontrolüne getirilen Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ise, "İfademizi vereceğiz, o kadar" dedi. 

Basın mensuplarının "Kanıtları yok ettiğiniz iddia ediliyor, ne diyeceksiniz" sorusuna ise yine Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, "Ne kanıtları yok etmesi" şeklinde cevap verdi. 

Sağlık kontrolünden sonra Dilan Polat ve Engin Polat İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Çift emniyete girişleri sırasında da soruları yanıtsız bıraktı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler