Digor’da Kaçak İçki Operasyonu

Digor’da Kaçak İçki Operasyonu

Kars Digor'da jandarma ekiplerince yapılan yol kontrollerinde kaçak içki ele geçirildi.

A+A-

Kars'ın Digor ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan yol kontrollerinde kaçak içki ele geçirildi.

Digor Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince, Sorguçkavak'ta yapılan yol güvenlik kontrollerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan T.C.'ye ait araçta yapılan aramada, aracın arka koltuğunda ve bagajında siyah poşetlere konulmuş çeşitli markalarda toplam 42 şişe kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili araç sürücüsü T.C. araçta yolcu olarak bulunan M.A. ile E.J. gözaltına alındı.

Ele geçirilen kaçak içkileri muhafaza altına alan jandarma, araç sürücüsü T.C.'ye Jandarma Trafik Timince Karayolları Taşıma Kanununda belirtilen ilgili maddelerden toplam 3 bin 43 lira Trafik İdari Para Cezası kesti. Ayrıca araç 15 gün trafikten men edildi.

Öte yandan gözaltına alınarak jandarma Karakolu'na getirilen araç sürücüsü T.C. ve aynı araçta bulunan kaçak içkilerin sahipleri M.A. ile E.J. jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler