1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Dolandırıcılar 'Adana'da Yakalandı
Digor Deresi Tehlike Saçıyor!

Digor Deresi Tehlike Saçıyor!

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Digor Deresi’ne akan kanalizasyon atıklarının insan ve hayvan sağlığı için büyük bir tehdit oluşturduğunu söyledi.

A+A-

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Digor Deresi’ne akan kanalizasyon atıklarının insan ve hayvan sağlığı için büyük bir tehdit oluşturduğunu söyledi.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kars'ın Digor ilçesine atık su arıtma tesisi yapılması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi göreve davet etti.

Kars’ın Digor ilçesinde vatandaşlarla bir araya  gelen , sorunları ve talepleri dinleyen CHP Milletvekili İnan Akgün Alp, CHP Digor İlçe Başkanı Faik Duman ile birlikte bir açıklama yaptı.

Alp, “Kars ‘ın Digor ilçesindeyiz. Digor, bugüne kadar acılarla yoğrulmuş bir ilçemiz. Maalesef 20 yıldır Ak Parti hükümetleri döneminde de en az hizmet görmüş bir ilçemiz. Digor  merkezinden geçen dere suyuna hem Digor’un hem de Dağpınar beldesinin kanalizasyon atıkları karışmakta ve buradan da Yeniköy, Hisarönü, Dolaylı, Bacalı, Çatak, Karabağ ve Düzgeçit köylerimize akmakta” dedi.

BAKANLIĞI ACİL GÖREVE DAVET EDİYORUM

Digor ve bu köylerdeki insan ve hayvan sağlığının tehdit altında olduğunu söyleyen CHP Milletvekili, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye çağrıda bulunarak, “Digor ilçemiz için acil atık su arıtma tesisinin yapılmasına ihtiyaç vardır. Sayın Bakanı Digor konusunda göreve davet ediyorum” çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.