1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'la Görüştü
Devlet Bahçeli Taburcu Oldu

Devlet Bahçeli Taburcu Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sabah saatlerinde hafif ateş şikayetiyle gittiği hastanede kontrol amaçlı yatırılmıştı. Genel tetkiklerinin tamamlanmasının ardından zorunlu yatışı gerekli görülmeyen Bahçeli, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Bahçeli'nin taburcu olduktan sonra MHP Genel Merkezi'ne gittiği öğrenildi.

Haberin uzantısı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu sabah saatlerinde Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi’ne getirilmişti.

Bahçeli'nin ani bir kalp sıkışması yaşadığı ve beyin kanaması geçirdiği iddialarına ilişkin ilk açıklama yapan MHP'li kaynaklar Bahçeli'nin rutin kontroller için hastaneye gittiğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye geldi. Genel Başkanımızın sağlık durumu gayet iyi. İddia edildiği gibi bir durum yok. Tektikleri gerçekleştiriliyor. Şuuru açık ve istirahat ediyor" dedi. MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker ise ilk yaptığı açıklamada, "MHP Lideri Sn Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor..." ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'DEN İLK MESAJ

Üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yürüyerek taburcu oldu. Bahçeli, geçmiş olsun dileklerine karşılık, "Sağ olun, teşekkür ederim" dedi.

HASTANEDEN SON DURUM AÇIKLAMASI

Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden Bahçeli'nin sağlık durumuna yönelik son yapılan açıklamada ise, alt solunum yoluna bağlı olarak yüksek ateş teşhisi konuldu. Bahçeli'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Bahçeli açıklamanın ardından hastaneden taburcu oldu. Devlet Bahçeli, 2016 yılında özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu.

NACİ BOSTANCI ve MEHMET MUŞ'TAN ZİYARET​

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş da hastaneye gelerek Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Bostancı, Bahçeli'nin dinlendiğini, sağlık durumunda herhangi bir sorun olmadığını açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Bahçeli'nin üst solunum yolu enfeksiyonu olduğunu, ciddi bir durum bulunmadığını, tedaviye evde devam edileceğini söyledi. 

Koca'nın açıklamalarından kısa süre sonra Bahçeli taburcu edildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ı telefonla arayarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Devlet Bahçeli Taburcu Oldu

Devlet Bahçeli Taburcu Oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.