DEVA Partisi'nden İstifa Eden 800 kişi, AK Parti'ye Katıldı

DEVA Partisi'nden İstifa Eden 800 kişi, AK Parti'ye Katıldı

Erzurum'un Horasan ve Karayazı ilçelerinde DEVA Partisi'nden istifa eden 800 kişi, AK Parti'ye katıldı.

A+A-

Erzurum'un Horasan ve Karayazı ilçelerinde DEVA Partisi'nden topluca istifa eden 800 kişi düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

DEVA PARTİSİ, TOPLU İSTİFA KRİZİ İLE SARSILDI

Erzurum’da Ali Babacan’ın liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) üyesi 800 kişi istifa edip, AK Parti'ye katıldı. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum İl Binası'nda DEVA Partisi'nden istifa edenler için katılım töreni düzenlendi.

ROZETLERİ MİLLETVEKİLİ ÖZ TAKTI

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz ve AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu'nun da yer aldığı törende Horasan ve Karayazı'da DEVA Partisi'nden istifa eden 800 kişiye AK Parti rozetleri takıldı.

Törende konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, "Çok şükür, bugüne kadar olduğu gibi bu seçimde de müthiş bir teveccüh var. Bu teveccüh nedeniyle ben sizlere ve çok kıymetli aday adayı teşkilat mensubu hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bu anlamda Horasan'dan, Karayazı'dan diğer partilerden, partimize geçişler var. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Şimşek ailesinden bir de aday adayı müracaatı vardır. Bu anlamda kendisine de hayırlı olsun diyorum" dedi.

Katılım töreni sonrası Medeni Şimşek, Erzurum Horasan’dan belediye başkan aday adaylığı müracaatını yaptı.

Müracaat dilekçesini il başkanlığına veren Şimşek, "…ailesinin tüm bireyleriyle beraber burada olmaktan onur duyuyoruz. 2014- 2019 yılları arasında belediye meclis üyeliği, 2019 yılında belediye başkan aday adayı olarak bugüne kadar aralıksız, hiç ayrılmadan partime hizmet ettim. Bundan sonra da hizmet etmenin onurunu, şerefini yaşayacağıma inanıyorum. Bu çatı altında olmaktan onur ve şeref duyuyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler