1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İnfaz Düzenleme Kanun Teklifi TBMM’ye Sunuldu
DEM Parti'den Devlet Bahçeli'ye Yanıt, 'En  Büyük Kötülük Sizsiniz..'

DEM Parti'den Devlet Bahçeli'ye Yanıt, 'En Büyük Kötülük Sizsiniz..'

DEM Parti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sosyal medya hesaplarından yanıt verdi: "Telaffuzunu bile kendimize yakıştırmadığımız o hakaretleri misliyle kendisine iade ediyoruz."

A+A-

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), DEM Partili vekillerin maaşlarının kesilmesi gerektiğini savunan ve hedef gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

DEM Parti, sosyal medya üzerinden, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi: "Telaffuzunu bile kendimize yakıştırmadığımız o hakaretleri misliyle kendisine iade ediyoruz."

DEM Parti'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Bu ülkenin başına gelmiş en büyük kötülük siz ve yürüttüğünüz siyasettir. Gençlerin ölümünü durdurmak için harekete geçmek yerine, hamaset ile ölümleri kutsayan ve çatışmanın devam etmesini isteyen sizsiniz" ifadeleri kullanıldı.

'HAKARETLERİ MİSLİYLE KENDİSİNE İADE EDİYORUZ'

DEM Parti'nin resmi X hesabından yapılan paylaşım şu şekilde:

"Bu ülkenin başına gelmiş en büyük kötülük siz ve yürüttüğünüz siyasettir.

Gençlerin ölümünü durdurmak için harekete geçmek yerine, hamaset ile ölümleri kutsayan ve çatışmanın devam etmesini isteyen sizsiniz.

Çetelerle kol kola girenlerin, sırça köşklerinde yaşayanların gencecik insanların ölümünü izlediği bugünlerde; barışı cesaret ve haysiyetle savunmanın günüdür.

Telaffuzunu bile kendimize yakıştırmadığımız o hakaretleri misliyle kendisine iade ediyoruz."

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli DEM Partili vekillere yüklendi. Bahçeli DEM Parti vekillerinin maaşlarının kesilmesi gerektiğini söyledi.

Bahçeli, "Biz Meclis'te terörist istemiyoruz, katil istemiyoruz, canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz. PKK'nın lehine gözetleme kulesi işlevi gören Türk bayrağını hazmedemeyen, istiklal marşımızı söyleyemeyen, milli ve manevi ortak değerlerimizi kabullenmeyen sözde Kürdistan havariliğinden vazgeçmeyen, Türkçeye rakip dil çıkarmak için her fırsatı ganimet bilen devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne düşman kesilen sözde parti ve partilerin cumhuriyeti kuran Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunmaları hazine yardımı ve maaş almaları rezalettir, melanettir, cinayettir, zillettir, milletimize karşı en aşağılık muameledir.

'DEM VEKİLLERİNİN MAAŞLARI KESİLSİN'

Gelişmeler karşısında ilk önerim, 57 DEM milletvekilinin maaşının ve bu terör yuvasına ödenecek Hazine yardımının derhal kesilerek terörle mücadeleye ve şehit ailelerine aktarılmasıdır. İkinci önerim, teröre yardım ve yataklık yapan sözde milletvekillerin görüşülmeyi bekleyen dokunulmazlık dosyalarının karara bağlanarak bu haşaratların acilen mahkemeye çıkarılmasıdır. Üçüncü önerim, AYM statüsünün radikal şekilde ele alınarak yeniden yapılandırılması ya da bu mahkemenin kapatılmasıdır. Dördüncü önerim de TBMM'de kürsü dokunulmazlığı sınırlarının yeniden çizilmesidir. AYM'nin malum başkanı ve üyeleri şehit haberleri karşısında acaba ne hissetmişlerdir? Nasır tutmuş vicdanları biraz olsun sızlamış mıdır?" sözlerini sarf etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler