DBP'li Digor Belediyesi'ne Kayyum Atandı

DBP'li Digor Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Kars'ın Digor Belediyesi’ne İlçe Kaymakamı Mustafa Güngör kayyum olarak atandı.

A+A-

Kars'ın Digor Belediyesi’ne İlçe Kaymakamı Mustafa Güngör kayyum olarak atandı.

Kars’ın Demokratik Bölgeler Partisi’nde (DBP) olan Digor Belediyesi’ne İlçe Kaymakamı Mustafa Güngör kayyum olarak atandı.

Polisin sabah saatlerinde baskın düzenlediği Digor Belediyesi güvenlik ablukasındayken, Ankara’da olduğu belirtilen Belediye Başkan vekili Reis Baykiz’ın yerine kayyum atandığı ise telefonla kendisine tebliğ edildi.

VALİLİK AÇIKLAMASI

"İçişleri Bakanlık Makamının 08.02.2017 tarihli olur emriyle görevinden uzaklaştırılan Digor Belediye Başkanı Ekrem Bingül yerine, Belediye Kanunu'nun 45, 46 ve geçici 9'uncu maddesi uyarınca Valilik Makamının 08.02.2017 tarihli oluru ile Digor Kaymakamı Mustafa Güngör görevlendirilmiştir."

Haberin öncesi...

2015 yılı Kasım ayı içerisinde, DBP’li Digor Belediye Eşbaşkanı Ekrem Bingül ile Şengül Erkmen ve iki belediye çalışanı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevlerinden alınmışlardı.. 

İlgili Haberler...

DBP’li Belediye Eşbaşkanları Tutuklandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.