1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Erdoğan Yıldırım İYİ Parti’den İstifa Etti
'Cumhur İttifakı' Adayı MHP'li Ötüken Senger Kars'a Geldi

'Cumhur İttifakı' Adayı MHP'li Ötüken Senger Kars'a Geldi

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan adayı MHP’li Ötüken Senger, AK Parti Kars milletvekili Adem Çalkın ile birlikte bugün havayolu ile Kars’a geldi. 

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Kars Belediye Başkan adayı Ötüken Senger, Ankara'dan kente geldi.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan adayı MHP’li Ötüken Senger, AK Parti Kars milletvekili Adem Çalkın ile birlikte bugün havayolu ile Kars’a geldi. 

Kars Harakani Havalimanı'nda AK Parti ve MHP il teşkilatı ve partililer tarafından karşılanan MHP Kars Belediye Başkan adayı Ötüken Senger, 'Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

otuken-senger.jpeg

Uzun araç konvoyu eşliğinde şehir turu atıp halkı selamladıktan sonra, Kars Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe katılan Cumhur İttifakı adayı MHP'li Ötüken Senger ile AK Parti Kars milletvekili Adem Çalkın birer konuşma yaparak seçmenlerden destek istediler.

otuken-senger-001.jpeg

Aday tanıtım toplantısı sonrası, partililerle birlikte Faikbey Caddesi üzerindeki 'seçim ofisi' açılışı yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler