1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Turkcell Süper Kupa Finali... Fenerbahçe, Sahadan Çekildi
Cristiano Ronaldo'dan Alkışlanacak Hareket! Penaltıyı İptal Ettirdi

Cristiano Ronaldo'dan Alkışlanacak Hareket! Penaltıyı İptal Ettirdi

Asya Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. haftasında Persepolis ile karşılaşan Al Nassr'da Cristiano Ronaldo büyük Fair-Play örneği gösterdi.

A+A-

Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Al Nassr-Persepolis maçının hakemi Ma Ning, karşılaşmanın ikinci dakikasında Ronaldo'nun ceza alanında yerde kalmasının ardından penaltı noktasını gösterdi.

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, hakemin penaltı kararını değiştirtti.

Hakemin penaltı kararından sonra 38 yaşındaki Portekizli yıldız futbolcu, pozisyonun penaltı olmadığını söyleyerek VAR’a gidilmesini sağladı ve karar değişti.

PolitiKARS'ın DHA'dan derlediği bilgilere göre,17'nci dakikada Lajami’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Al Nassr, penaltı iptal olunca sahasında Persepolis ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından 13 puanla liderlik koltuğunda oturan Al Nassr, son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.