1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Çıldır Gölü Donmaya Başladı
Covid-19 Kars | Yemek Daveti 'Corona'yı Artırdı

Covid-19 Kars | Yemek Daveti 'Corona'yı Artırdı

Coronavirüs hastalarının en az görüldüğü kentler arasında yer alan Kars'ta 30 olan hasta sayısı, tedbirlere uyulmayınca iki hafta içinde 146 artarak 176'ya yükseldi.

A+A-

Covid-19 salgının en az görüldüğü kentler arasında yer alan Kars'ta, hasta sayısı son iki haftada 146 artarak 176’ya çıktı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Hasta sayısındaki artışın iki hafta önce yapılan bir nişan etkinliği ile Coronavirüs tedavisinin ardından taburcu edilen bir kişinin boğa keserek yakınlarına yemek daveti vermesinin etkili olduğu iddia edildi.

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

2 bin 145 kişiye test uygulanan Kars'ta bugüne kadar 7 hastanın hayatını kaybettiği ve hastalardan 56'sının evlerinde, 53'ünün ise karantina yurdunda takip edildiği belirtildi.

BOĞA KESİP YEMEK DAVETİ VERDİ

Kent merkezinde iki hafta önce düzenlenen bir nişan etkinliği ile Covid-19 tedavisi sonrası taburcu edilen bir kişinin boğa keserek yakınlarına yemek vermesinin, hasta sayısının artmasına neden olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.