Covid-19 Kars | 2 Pozitif Hasta Olduğu Açıklandı

Covid-19 Kars | 2 Pozitif Hasta Olduğu Açıklandı

Kars’ta yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgınında 2 pozitif vaka bulunduğunu bildirdi.

A+A-

Kars genelinde yoğun bakımda Covid-19 hastası bulunmazken, 2 hastanın hastanelerin normal servisinde tedavi gördüğü belirtildi.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre, Kars Valisi Türker Öksüz dün katıldığı bir toplantıda, "An itibariyle 2 kişi hastanemizde normal serviste tedavi görüyor. Bunların dışında yoğun bakımda ya da entübe durumda olan hastamızın bulunmaması ilimiz açısından çok sevindirici" diyerek vatandaşlardan alınan önlemlere uymalarını istemişti.

ÖNLEMLER ETKİLİ OLUYOR!

Kars'ta Covid-19 kapsamında yürütülen mücadelede görev yapan ekipler, vatandaşları sürekli alınan tedbirlere uymaları konusunda uyarıyor. 

Polisin mücadele kapsamında yaptığı uyarılar ile maskesiz sokağa çıkılmasına izin vermemesi kentte Covid-19 salgınıyla mücadelede başarılı sonuçlar alınmasında etkili olduğu belirtiliyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da salgın boyunca nüfusa kıyasla toplam vaka sayılarının en düşük olduğu 5 il arasında Kars'ın da olduğunu açıklamıştı.

Etiketler : , , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.