1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Covid-19 | Binali Yıldırım ve Eşi Virüse Yakalandı
Covid-19 | Binali Yıldırım ve Eşi Virüse Yakalandı

Covid-19 | Binali Yıldırım ve Eşi Virüse Yakalandı

Son Başbakan AK Partili Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Coronavirüse yakalandı.

A+A-

Son Başbakan AK Partili Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Coronavirüse yakalandı. Yıldırım, çifti evde tedavi altına alındı. Binali Yıldırım sosyal medyadan paylaştığı mesajla herkesi uyardı...

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği habere göre; Eski Başbakan, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Coronavirüse yakalandı. Binali Yıldırım Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, hem kendisinin hem de eşi Semiha Yıldırım'ın Coronavirüse yakalandıklarını duyurdu. 

Binali Yıldırım, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi: 

- Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır.

- Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz.

Danışmanı da Corona pozitif çıktı...

Binali Yıldırım'ın uzun yıllardır danışmanlığını yapan Ömer Sertbaş'ın Corona testi de pozitif çıktı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.