1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ağrı'da Final Newroz'u... Dem Parti'den Coşkulu Miting!
Çıldır "Kış Şöleni"ne Hazırlanıyor

Çıldır "Kış Şöleni"ne Hazırlanıyor

Ardahan “Çıldır Kristal Göl 4. Uluslararası Kış Şöleni”ne hazırlanıyor.

A+A-

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde geçen yıl buz kalınlığının yeterli kalınlıkta olmaması sebebiyle iptal edilen “Çıldır Kristal Göl 4. Uluslararası Kış Şöleni” bu sene 4 Şubat 2017 Cumartesi günü yapılacak.

Ardahan “Çıldır Kristal Göl 4. Uluslararası Kış Şöleni”ne hazırlanıyor. Geçen yıl iptal edilen şölen bu sene Çıldır Gölü Sosyal Tesisleri önünde yapılacak. “Çıldır Kristal Göl 4. Uluslararası Kış Şöleni”nde atlı kızak, dörtnal at yarışı, rahvan (yorga) at yarışı, atlı okçuluk, atlı cirit, kayaklı koşu yarışmasının yanı sıra buz pateni gösterisi yer alacak.

“Çıldır Kristal Göl 4. Uluslararası Kış Şöleni”ne herkesi davet eden Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, “4 Şubat 2017 Cumartesi günü büyük bir katılımla kış şölenimizi gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Son derece çekişmeli ve adrenalin dolu yarışların yanı sıra buz üzerinde değişik görsel şölenlerle şölenimize katılan izleyicilere unutamayacakları bir gün yaşatacağız. Şölene ilçe merkezinden katılacaklar için Çıldır Belediyesi önünden saat 08:30’da ücretsiz servis kaldırılacaktır. İlçemizin tanıtımı için son derece önemli olan Çıldır Kristal Göl 4. Uluslararası Kış Şölenine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Çıldır

Çıldır

Çıldır

Çıldır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.