1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kaybolan 30 Büyükbaş Hayvan Bulundu
CHP İl Başkanı Toraman Göreve Başladı

CHP İl Başkanı Toraman Göreve Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı seçilen Taner Toraman mazbatasını aldıktan sonra görevine başladı.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı seçilen Taner Toraman mazbatasını aldıktan sonra görevine başladı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği habere göre, CHP Kars İl Başkanlığı binasında açıklamada bulunan il başkanı Toraman, “....Partimizin 37. Olağan kongresini her ilde olduğu gibi Kars'ta da yaptık. Partimizde demokrasi olmazsa olmazlarımızdandır” dedi.

Toraman, “CHP, sosyal demokrat bir partidir. Sosyal demokrasinin evrensel değerlerine inanan, sosyal demokraside hukukun üstünlüğüne inanan, adaletin, bağımsızlığın temel kriterler olduğuna inanan, özgürlükçü, katılımcı, insan haklarının öne çıktığına inanan herkes bu iradeye tanıklık etti. Bu iradenin ortaklığını yaparak, bir seçin iradesi gerçekleştirdik. Halkımızın teveccühü idi, demokraside halkın iradesi öndedir. Bir başka arkadaşımız Kars'ı temsil etme noktasında irade koydu. Biz halkımızın göstermiş olduğu iradeye sahip çıktık, seçilen arkadaşımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Çalışmalarında yardımcı olacağımız noktasında da irademizi gösterdik. O gün aynı iradeyi nasıl gösterdiysek, bugün yine aynı iradenin arkasındayız. Yarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kongrede kazananın kendi partileri olduğunu ifade eden CHP Kars il Başkanı Taner Toraman, "kazananın Taner Toraman olmadığını, kazanan CHP olduğunu" sözlerine ekledi.

taner-toraman-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler