1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Aşık Kemal Devrani Vefat Etti
Çetin Koçyiğit, Eğitim Sen Başkanı Seçildi

Çetin Koçyiğit, Eğitim Sen Başkanı Seçildi

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı Eğitim-Sen Kars Şubesi'nin yeni yönetimi belirlendi.

A+A-

Eğitim Sen Kars Şubesi, 10'uncu Olağan Genel Kurulu’nu Halk Eğitim Çok amaçlı Salonu'nda gerçekleştirdi.

Serhat TV'nin haberine göre, Eğitim Sen Kars Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu'nda şube başkanı ve yönetim kurulu seçimleri yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde Çetin Koçyiğit'in başkanlığında yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Seçim sonrası açıklama yapan yeni Sendika Başkanı Çetin Koçyiğit şu açıklamalarda bulundu. "Eğitim Emekçileri Sendikası'nın 10. Genel Kurulu'nda arkadaşlarımızla birlikte yeni yönetimimizi oluşturduk. Her koşulda eğitim emekçileri olarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Zor olumsuz koşullar yaşıyoruz. Olağan dışı koşullar yaşıyoruz. Ama bu olağan dışı koşullar bir gün değişecek ve yine kazanan biz olacağız. Çünkü biz haklıyız, kazanacağız."

Eğitim Sen Kars Şubesi'nin yeni yönetimi; "Oğuz Yantemur, Çetin Koçyiğit, Yılmaz İnce, Baran Çağdur, Nadire Koçyiğit, Feramuz Şen ve Hakan Topçu" olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.