1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da Trafik Kazası: 2 Yaralı
Çalkın, Geçmiş Dönem Başkanları Ziyaret Etti

Çalkın, Geçmiş Dönem Başkanları Ziyaret Etti

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, geçmiş dönemlerde görev yapmış il başkanlarını ziyaret etti. 

A+A-

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, geçmiş dönemlerde görev yapmış il başkanlarını ziyaret etti. 

PolitiKARS’ın AK Parti’nin sosyal medya hesaplarından derlediği bilgilere göre, il başkanı Çalkın, geçmiş dönemlerde partinin farklı kademelerinde görev alan il başkanlarını ziyaret etti. 

Geçmiş dönem il başkanları Salih Turan, Adnan Bayrak, Ramazan Karakelle, Ensar Erdoğdu ve Ali Şakir Yurdakoş’u işyerlerinde ziyaret eden Çalkın’ın gündem ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğu bildirildi.

haberin uzantısı

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars İl Başkanı Adem Çalkın, geçmiş dönemlerde görev yapmış il başkanlarına vefa ziyaretinin ardından kahvaltıda bir araya geldi.

adem-calkin.jpeg

Çalkın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda “2023 seçimleri ve Kars” ile ilgili istişarelerde bulunulduğu kaydedildi.

Kahvaltıya, il başkanı Adem Çalkın, önceki dönem il başkanları Salih Turan, Adnan Bayrak, Ramazan Karakelle ve Ali Şakir Yurdakoş ile il yöneticilerinden Sinan Yılmazel, İsmail Gürsoy ve Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar’ın katıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.