1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan Vefat Etti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan Vefat Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan Vefat Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanlarından Yaşar Okuyan, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 74 yaşında hayatını kaybetti.

A+A-

Geçen hafta iç kanama geçiren ve Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Okuyan, vefat etti.

1949'da Yalova'da doğan, evli ve 3 çocuk babası Yaşar Okuyan, 1999-2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüttü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, Ankara'da Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmış ve yoğun bakıma kaldırılmış ve bir süre önce de entübe edilmişti. 

Başkent Üniversitesi Hastanesi, Okuyan’ın ölümüyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Sayın Yaşar Okuyan bu sabaha karşı hayatını kaybetmiştir. Uzun süredir hastanemizde tedavi altında olan Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu son haftada ağırlaşmış ve 26 Aralık 2023 tarihinde saat 02.46'da tüm çabalarımıza karşı çoklu organ yetmezliği ile hayatını kaybetmiştir. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.”

TBMM'DE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENECEK

Yaşar Okuyan için 27 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’de TBMM’de bir tören düzenlenecek.

Okuyan, 28 Aralık Perşembe günü Yalova Merkez camiinde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Yalova’da bulunan aile mezarlığına defnedilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler