1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. 'BTK Demiryolu'nda Hırsızlık
'BTK Demiryolu'nda Hırsızlık

'BTK Demiryolu'nda Hırsızlık

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattı çalışmaları hızla davam ederken, demiryoluna dadanan hırsız, demiryolu raylarını bir birine bağlayan çelik parçaları sökerek çaldı.

A+A-

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattı çalışmaları hızla davam ederken, demiryoluna dadanan hırsız, demiryolu raylarını bir birine bağlayan çelik parçaları sökerek çaldı. Aynı hırsız daha sonra sonrada Arpaçay BTK inşaatından 3 sandık demiryolu makası malzemeleri çalarak sırra kadem bastı.

Türkiye ve Dünya’nın tamamlanmasını dört gözle beklediği BTK Demiryolu hattının tamamlanması için ilgili firmalar gece-gündüz çalışırken, Susuz ve Arpaçay bölgesine inşaat alanlarından malzemelerin çalındığı ortaya çıktı.

Bunun üzerine demiryolu hattı tekrar elden geçiren ilgili firma çalışanları, Susuz bölgesinde Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattında tren raylarını bir birbirine bağlayan çelik parçalardan 46 adetinin söküldüğü, 16 adetinin olay yerinde bulunduğu, 30 parçasının da çalındığı Susuz Jandarma Karakol Komutanlığı’na bildirildi. Demiryolu çalışanları, 25 plakalı Renault marka aracın şantiye çalışanların gelmesi üzerine olay yerinden hızla kaçtığını beyan etmesi üzerine başlatılan soruşturma da aracın A.M. isimli şahsa ait olduğu tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri A.M.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

BTK Demiryolu hattında dadan şüpheli hırsız A.M. bu seferde Arpaçay’a bağlı Güvercin Köyü BTK inşaat alanında bulunan 3 sandık demiryolu makası malzemelerini çaldı. Daha önce de Susuz’da demiryolu hattından hırsızlık yapan A.M.’nin Arpaçay’a bağlı Harmanlı köyünde ikamet ettiği tespit edildi. Susuz ve Arpaçay’da BTK demiryolu hattı inşaatında hırsızlık yapan M.A.’nın yakalanması için jandarma ve polis ekiplerinin seferber olduğu öğrenildi. Jandarma ve polis her yerde A.M.’yi arıyor.

Etiketler : , , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.