1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ın Tarihi Fotoğrafcısı Kars’a Veda Ediyor
'Bisiklet Hırsızları' 140 Saatlik Görüntü İncelenerek Yakalandı

'Bisiklet Hırsızları' 140 Saatlik Görüntü İncelenerek Yakalandı

Kars’ta bisiklet hırsızları 140 saatlik görüntü kayıtlarının incelenmesiyle yakalandı.

A+A-

Kars'ta bir depoda bulunan bisikletlerin çalınmasına ilişkin 140 saatlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, 2 şüpheliyi yakaladı.

Kars’ta bisiklet hırsızları 140 saatlik görüntü kayıtlarının incelenmesiyle yakalandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, depo olarak kullanılan bir adresten 72 bisikletin çalınmasına ilişkin, 140 saatlik görüntü kayıtlarını inceledi.

HIRSIZLIK ZANLILARI YAKALANDI

Kars’ta yaşanan hırsızlık ile ilgili yapılan çalışmalarda; depo olarak kullanılan bir adreste bulunan yaklaşık 310 bin TL değerinde toplam 72 adet farklı jant boyutlarındaki bisikletin çalınması olayının aydınlatılması için ekipler, tespit ettikleri hırsızlık olayının şüphelileri Y.C.D. (20) ve C.İ. (22) yakalanarak gözaltına alındı.

hirsiz.jpg

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen C.İ, tutuklandı, Y.C.D ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca son 1 haftada meydana gelen 3 farklı evden hırsızlık olayının şüphelisi O.A. (29) polis ekiplerince tespit edilerek yakalanan zanlının 1 yıl hapis cezası ile de arandığı tespit edildiğinden dolayı tutuklandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.