1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Beşiktaş'ta Saldırı Protestoları
Beşiktaş'ta Saldırı Protestoları

Beşiktaş'ta Saldırı Protestoları

Beşiktaş’ta saldırıda hayatını kaybedenler saldırının gerçekleştiği yerde anılırken saldırı protesto edildi.

A+A-

Beşiktaş’ta saldırıda hayatını kaybedenler saldırının gerçekleştiği yerde anıldı.

Alanın açılmasıyla vatandaşlar karanfiller ve Türkiye bayrakları saldırının gerçekleştiği Vodafone Arena stadı önüne gitti.

Türkiye Demokrasi Platformu öncülüğünde çok sayıda kişi Vatan Caddesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü’ndeki törenin ardından Beşiktaş’a yürüyüş yaptı.

Türkiye Demokrasi Platformu Başkanı Kezban Hatemi, “Bizim yaşamayı ve yaşatmayı becermemiz lazım. Terörün kimden geldiğinin önemi yok. İnsan hayatlarının dağılmasına müsaade etmemeliyiz” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Türkiye ne zaman ilerici hamleler yapsa ne zaman kendi varlığını ortaya koysa, terör örgütleri Türkiye’nin önüne çıkarıldı. Terör örgütleri bir maşadır. Onları kullananların kimler olduğu ortadadır. Bugün bizi yakan terör yarın öbür gün onlara destek verenleri de yakacaktır. Ama Türkiye’nin birliğine beraberliğine bu millet bölünmesine asla müsaade etmeyecektir” dedi.

AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ise “Dün gece yaşadığımız bu vahim terör olayından sonra bugün İstanbul’un ayağa kalkması bu milletin bir ve beraber olunca neleri yapabileceğini bize gösteriyor. 38 şehidimiz var ciğerimiz yanıyor. Bu millet 15 Temmuz’u sürdürmek isteyenleri dün gece tekrar tekrar gördü” dedi.

* Fotoğraf: CHP İstanbul / Twitter

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) temsilcileri de #alışmayacağız yazılı pankart ile saldırının gerçekleştiği yere geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.