1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Uefa Avrupa Ligi’nde 5. Hafta Heyecanı
Beşiktaş’ın Başakşehir Kabusu

Beşiktaş’ın Başakşehir Kabusu

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

A+A-

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Turuncu-lacivertliler, bu sonuçla siyah-beyazlılar ile oynadığı son 6 maçı da yenilgi yüzü görmeden tamamlamış oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir, evinde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu. Turuncu-lacivertliler, bu galibiyetle siyah-beyazlı takım karşısındaki üstünlüğünü de sürdürmüş oldu. Abdullah Avcı'nın takımı, Beşiktaş ile oynadığı son 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Başakşehir, söz konusu periyotta rakip ağlara ise 9 gol bırakmayı başardı.

Evindeki üstünlüğünü korudu

Medipol Başakşehir, bu akşamki mücadeleyle birlikte 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Beşiktaş ile 11. maçına çıktı. Bu karşılaşmaların sadece 1'in kaybeden turuncu-lacivertli takım, geriye kalan 10 mücadelenin 5'ini kazanırken, 5'inde de sahadan beraberlikle ayrıldı.

Başakşehir, sahasında Beşiktaş'a karşı tek mağlubiyetini 2-1'lik skorla 2014-2015 sezonunda almıştı.

Beşiktaş’ın Başakşehir Kabusu

Beşiktaş’ın Başakşehir Kabusu

Beşiktaş’ın Başakşehir Kabusu

Beşiktaş’ın Başakşehir Kabusu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler