Behzat Ç. Hakkında Suç DUYURUSU

Behzat Ç. Hakkında Suç DUYURUSU

Behzat Ç. karakterini oynayan Erdal Beşikçioğlu hakkında 'özel güvenlik görevlilerine hakaret ettiği' iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

A+A-

Behzat Ç. Karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu hakkında dizinin bir bölümünde "Bütün malları da güvenlik yapıyorlar" dediği gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Behzat Ç. karakterini oynayan Erdal Beşikçioğlu hakkında "özel güvenlik görevlilerine hakaret ettiği" iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Radikal gazetesinin haberine göre, dizinin 9 Ocak tarihinde gösterilen bölümünde, Beşikçioğlu senaryo gereği, özel güvenlik görevlisinin yanağına hafif tokat atarak "Bütün malları da güvenlik yapıyorlar" demişti.

Dizinin bu repliğini "aşağılama" olarak kabul eden Kars'ta yaşayan bir güvenlik görevlisi Kars Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Savcılık, Erdal Beşikçioğlu'na "hakaret" suçundan soruşturma başlattı. Ankara Adliyesi'ne giderek ifade veren Beşikçioğlu, soruşturma nedeniyle şaşkın olduğunu anlatarak, "Senaryoda yazılanları söyledim. Dizinin formatı gereği bazen küfürlü konuşuluyor" dedi.

Kars Savcılığı, Beşikçioğlu hakkında dava açarsa, sanatçı iki yıl hapis cezası ile yargılanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.