
‘Bayram Namazı’nda Camiler Doldu Taştı
Türkiye'de bayram namazının en erken kılındığı illerden birisi olan Kars'ta, vatandaşlar sabahın erken saatlerinde camilere akın etti.
A+A-
Kars'ta, Kurban Bayramı namazında camiler doldu taştı.
Türkiye'de bayram namazının en erken kılındığı illerden birisi olan Kars'ta, vatandaşlar sabahın erken saatlerinde camilere akın etti.
Güneşin doğmasıyla birlikte camilere gelen vatandaşlar, imam öncülüğünde getirilen tekbirlerin ardından bayram namazı kıldı. Evliya Cami de bayram namazını kılan vatandaşlar Kars Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Protokol üyeleriyle bayramlaşan Karslılar daha sonra kendi aralarında bayramlaştı.
Düzenlenen bayramlaşma törenine Kars Valisi Rahmi Doğan, 14'ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın katıldı.
HABERE YORUM KAT