1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Otopark Sıkıntısı BUNALTTI
Baro Başkanlığı İçin 4 Aday YARIŞACAK

Baro Başkanlığı İçin 4 Aday YARIŞACAK

Kars-Ardahan Baro Başkanlığı için 4 aday yarışıyor.

A+A-

Kars-Ardahan Baro Başkanlığı için 4 aday yarışıyor.
14 Ekim Pazar günü yapılacak olan seçim için Kars - Ardahan Bölge Barosu’nda, heyecan yaşanıyor.

Edinilen bilgilere göre, Kars Ardahan Bölge Baro Başkanlığı için baroya bağlı avukatlardan 4 üye adaylığını açıkladı. Yaklaşık iki aydır avukatlar arasında girişimlerini sürdüren adaylardan mevcut baro başkanı Av. Cevdet Ucungan, Sürmeli Gönen, İbrahim Baştimar ve Sinan Erdağı, üyelerden kendilerine destek için girişimlerini sürdürüyorlar.
109 üyesi bulunan Kars - Ardahan Bölge Barosu başkanlığı için 14 Ekim 2012 Pazar günü Baro başkanlığı binasında seçim yapılacak. Seçimde Baro Başkanı, yönetimi ve delegeleri belirlenecek. 13 Ekim 2012 günü seçim öncesi yapılan çalışmalar, denetim kurulu raporları üzerinde görüşmeler yapılacak. Başkan adayları da seçilmeleri halinde yapacakları çalışmaları, hedef ve eleştirilerini ortaya koyacaklar. Pazar günü de Kars - Ardahan Bölge Barosu’na bağlı avukatlar, tercihlerini sandık başına gösterecekler.
109 üyesi bulunan Kars - Ardahan Barosu’nda, 109’u Kars’tan 26’sı ise Ardahan’dan avukatlar yer alıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.