Bakış Estetiği İle Yorgun Görüntüden Kurtulun

Bakış Estetiği İle Yorgun Görüntüden Kurtulun

Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şeyda Atabay bakış estetiği ile yorgun görüntüden kurtulunabileceğini söyledi.

A+A-

Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şeyda Atabay bakış estetiği ile yorgun görüntüden kurtulunabileceğini söyledi.

Göz ve çevresine yapılacak çeşitli medikal ve cerrahi işlemlerle daha genç görünmenin mümkün olduğunu vurgulayan Op.Dr. Atabay, “Kişiye özel bakış estetiği tasarımı ile artık istediğiniz gibi görünmek sizin elinizde. Gözlerimiz dış dünya ile iletişimi sağlayan bir pencere ise de güzel ve anlamlı bakışlarla ifade kazanmaktadır. Ve yüzde en dikkat edilen ve ilk iletişim yapılan yer olmasından dolayı çok daha özel bir konuma sahiptir. Gözlerimiz sadece güzel görmek için değil; güzel görünmek için de özellik taşır. Çünkü gözlerimiz yüzümüzdeki ifadenin en önemli görevini taşımaktadır. Bunu yüzdeki diğer alanlar ile uyum yaparak gösterirler. Kaşlarımızın yapısı, göz kapaklarımızın duruşu, gözlerimizin çekikliği, alt göz kapaklarının duruşu hatta yanak elmacık kemiği yapısı bile gözlerimizin anlamını daha iyi ifade etmesine hizmet etmektedir.” dedi.

Sağlıklı görüş ve görünüş için tüm bu yapıların uyum içinde olması gerektiğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şeyda Atabay “Tüm göz çevresi daha estetik göründüğünde istediğimiz ifade ortaya çıkar. Ve bu sayede daha genç daha enerjik daha canlı bakışlara sahip olurken aslında kişiye özel tasarım ile çok doğal sonuçlar elde edilmektedir. Bakış estetiği ile kişiye özel tasarımları tedavilerimizde sık olarak kullanmaktayız ve bu sayede daha estetik ve sağlıklı sonuçlara ulaşmaktayız. Tedavimizi planlarken hastamızın istedikleri ile ve bu tedavilerin uygunluğu değerlendirilmekte ve tedavi planı hastamız ile birlikte gerçekleştirilmektedir. Bazı hastalarımız daha etkileyici bakışlar isterken özellikle genç bayanlar daha çekik gözlere sahip olmayı istemektedir. İleri yaşlarda bu istekler daha enerjik ve canlı bakış istekleri olarak değişmektedir. Tedavimizi planlarken kaş estetiği, üst ve alt göz kapağı, badem göz estetiği ve orta yüz germe işlemleri bir bütün olarak değerlendirilmekte ve aynı seansta tedaviler gerçekleştirilmektedir. Ancak tüm tedavilerde göz çevresi göz kapakları estetiği tedavimizin ana temelini oluşturmaktadır. Lokal anestezi ile gerçekleştirdiğimiz bu işlemlerle birlikte göz altı ışık dolgusu, botoks, göz altı torbaları alımı ve göz altı morlukları da kombine olarak tedavi edilmektedir. Gözlerimiz dünyaya açılan pencere diyoruz ya kişinin iç dünyasına açılan pencere de göz ışığı göz nurundan yansımaz mı? Kişi aynaya bakınca kendini daha güzel ve sağlıklı gördüğünde hayata bakış da daha mutlu ve anlamlı olacaktır” diye konuştu.

Bakış Estetiği İle Yorgun Görüntüden Kurtulun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.