1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vatandaşların Yol İsteği
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan 'Ender Saraç' Açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan 'Ender Saraç' Açıklaması

Doktor Ender Saraç’ın oğluna istismarda bulunduğu iddialara ilişkin Aile ve  Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan açıklama geldi.

A+A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan doktor Ender Saraç’la ilgili ‘Oğluna istismarda bulunduğu iddia edilen ünlü doktor’ haberine ilişkin açıklama geldi.

Saraç’ın eşi ve çocuğuyla görüşme gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada haberle ilgili yayın yasağında bulunulduğu bildirildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı, “Çocuklara yönelik en ufak istismar şüphesi bizim için ihbar niteliğindedir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak ‘Oğlunu istismar ettiği iddia edilen ünlü doktor’ başlıklı haberlerin ardından haberlere konu olan çocuk ve annesi ile görüşme gerçekleştirilmiştir. Çocuk ve anne için psikososyal destek süreci başlatılmıştır.

Çocuğun üstün yararı ilkesince ve çocuğun ilgili haberlerden olumsuz etkilenme olasılığı göz önünde bulundurularak, yayın yasağı talebinde bulunulmuştur. Hukuki süreç takip edilmektedir.”

ga2epucxyaawisc.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler