1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Kars'ta
Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Kars'ta

Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Kars'ta

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Kars Belediyesi'ni ziyaret etti.

A+A-

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, kayyum atanan  Kars Belediyesi ile ilgili görevlendirme hakkında açıklamalarda bulundu.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği habere göre, havayolu ile Kars'a gelen İnce, Kars Valisi ve Belediye Başkan vekili Türker Öksüz, Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Kars İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hidayet Arıkan ile valilikte toplantı yaptı.

Ardından Kars Belediyesi'ne de geçen İnce, burada belediyenin çalışmaları hakkında başkan vekili Öksüz'den bilgi aldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı İnce, belediye ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyede değerlendirme toplantısı yaptıklarını söyledi.

Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, "Belediye Başkan vekilimizin 2,5 ay önce devraldığı belediye nasıl bir belediyeydi. Tamamen asli görevlerini yerine getiremeyen, dağınık bir bir durumda olan borçlu ve kirli bir şehri ortada bırakıp, kirli bir şehri ortaya koyan bir belediyeydi. Bu şartlar altında belediye başkan vekilimiz bu belediyeyi teslim aldı. Ve 2,5 ay gibi bir sürede yaptığı çalışmalarla buradaki hizmetleri yerine getirdi" dedi.

HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in 536 gün görevde kaldığını belirten İnce, bazı kaynaklarının örgüte aktarıldığı, Kars'ta da böyle bir durum var mı? sorusu üzerine, "Bu konuda yapılan adli bir süreç var. Bu konuda yapılan tespitler var. Zaten burada yapılan operasyon neticesinde birçok kişi tutuklanmış durumda, bunlar boşuna olmuyor" diye cevap verdi.

Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, daha sonra Kars Vadisi Projesi, Beylerbeyi Sarayı, Polisevi restorasyon çalışmaları ve 112 Acil Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Kars'ta

Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Kars'ta

Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Kars'ta

Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Kars'ta

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.