1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Belediyesi'nde MHP Dönemi... Ötüken Senger Göreve Başladı
Bakan Mehmet Özhaseki Kars'ta... MHP'li Senger'e Destek İstedi

Bakan Mehmet Özhaseki Kars'ta... MHP'li Senger'e Destek İstedi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Kars Belediye Başkan adayı MHP’li Ötüken Senger’e destek için Kars'a geldi.

A+A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Kars Belediye Başkan adayı MHP’li Ötüken Senger’e destek için Kars'a geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bölge gezisi kapsamında önceki gün havayolu ile Kars'a gelmiş ve ardından Ardahan'a geçmişti. 

MHP'Lİ SENGER'E DESTEK ZİYARETİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bölge illerinden Ardahan ziyaretinin ardından kara yoluyla Kars’a geldi.

 mehmet-ozhaseki.jpeg

Geceyi Ardahan'da geçiren Bakan Özhaseki, bugün (26 Mart) Kars programı kapsamında MHP’li Ötüken Senger’in seçim ofisine geçerek partililerle bir araya geldi.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın da eşlik ettiği Özhaseki'in seçim ofisi ziyareti basına kapalı gerçekleşti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.