Bakan Arslan ile Bakan Fakıbaba Kars'ta

Bakan Arslan ile Bakan Fakıbaba Kars'ta

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Kars Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Kars'a geldi.

A+A-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Kars Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Kars'a geldi. 

Bakan Arslan ile Bakan Fakıbaba'yı Harakani Havaalanı'nda Vali rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, kurum ve daire amirleri ile partililer karşıladı.

Bakan daha sonra havaalanından Alparslan Anadolu Lisesi'n geçti. Burada Bakan Arslan ile Bakan Fakıbaba'yı Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, okul müdürü öve öğrenciler karşıladı. Bakan Arslan ile Fakıbaba Anadolu Lisesi'nde oluşturulan Eğitim Müzesi'nin açılışını yaptı.

Buradan toplantı odasına geçen Bakan Ahmet Arslan ile Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladılar.

Yapılan konuşmaların ardından bakanlar öğretmenlere çeşitli hediyeler vererek öğretmenler gününü kutladılar.

Bakan Arslan ile Bakan Fakıbaba, daha sonra valiliğe geçtiler. Bakanlar öğlenden sonra "Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısı"na katılacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.