1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta İranlı ‘Uyuşturucu Kaçakçısı’ Kadın Tutuklandı
Azeri İş İnsanı Kars'ta Otel Satın Aldı

Azeri İş İnsanı Kars'ta Otel Satın Aldı

Karslı iş insanı ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) eski Başkanı Fahri Ötegen'e ait Grand Ani Otel, Azeri iş insanı Rasim Asgarov'a satıldı.

A+A-

Karslı iş insanı ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) eski Başkanı Fahri Ötegen'e ait Grand Ani Hotel, Azeri iş insanı Rasim Asgarov'a satıldı.

PolitiKARS.com'un GazeteKars'tan edindiği habere göre, 4 yıldızlı ve 63 odalı otelin devir işlemi 15 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşti. 

Azerbaycanlı iş insanı Rasim Asgarov tarafından satın alınan Grand Ani Hotel'in yenilenen yüzüyle hizmete devam edeceği belirtildi.

Grand Ani Otel hakkında...

5’i süit 63 oda, 70 araçlık kapalı otopark, hamam, buhar banyosu, sauna, kapalı ısıtmalı yüzme havuzu, 150 kişilik restoran, 150 kişilik toplantı salonu, 15 kişilik VIP toplantı salonu, Fitness Center, merkezi havalandırma, kalorifer ve sprit ısıtma sistemleri, split klima, kamera sistemi ve daha bir çok hizmet alanı bulunuyor.

azeri-is-insani.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.