1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Karslı Heykeltraş Kardan Kaz Heykeli Yaptı
Vefat | Avukat Sürmeli Gönen Hayatını Kaybetti

Vefat | Avukat Sürmeli Gönen Hayatını Kaybetti

Kars'ın tanınmış hukukçularından, siyasetçi, kanaat önderi Avukat Sürmeli Gönen hayatını kaybetti.

A+A-

Kars'ın tanınmış hukukçularından, siyasetçi, kanaat önderi Avukat Sürmeli Gönen, 73 yaşında hayatını kaybetti.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre, Kars'ın Digor ilçesinin tanınmış eşraflarından Gönen ailesinin sevilen siması, aile büyüğü, siyasetçi ve hukukçu, 3 çocuk babası Avukat Sürmeli Gönen, önceki gün (27 Eylül) akşam saatlerinde Kars’ta tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 

surmeli-gonen.jpeg

CENAZE PROGRAMI 

Merhum Gönen'in cenazesinin, 28 Eylül (Perşembe) günü Merkez İstasyon Camii'nde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Kars Asri Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

...haberin uzantısı

GÖNEN AİLESİ TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Gönen ailesi, merhum Avukat Sürmeli Gönen’in vefatı dolayısıyla taziye teşekkür mesajı yayımlandı. 

Gönen ailesi, akrabaları, eşi ve çocukları adına Serhat Gönen imzasıyla yayımlanan taziye mesajında, "Babamız, aile büyüğümüz Av. Sürmeli Gönen’in vefatı sebebi ile bizleri yalnız bırakmayan, uzak yakın demeden bizzat taziyemize gelen,  iletişim araçlarıyla bizlere ulaşan tüm akraba ve dostlarımıza; hastane sürecinde büyük ilgi gösteren Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi doktor ve çalışanlarına; Kars Barosuna; tüm siyasi ve devlet erkânına, Kars halkına, sevenlerimize, dostlarımıza teşekkürü borç biliriz." ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.