1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Facebook’tan Düğün Davetiyesi
Askeri Araçlar Kaza Yaptı, 22 YARALI

Askeri Araçlar Kaza Yaptı, 22 YARALI

Diyarbakır Silvan ve Van Başkale'de askeri araçlar kaza yaptı. İki olayda toplam 22 asker yaralandı.

A+A-

Diyarbakır Silvan ve Van Başkale'de askeri araçlar kaza yaptı. İki olayda toplam 22 asker yaralandı.

Diyarbakır Silvan'da operasyona katılan askeri araç devrildi; Van Başkale'de zırhlı araç şarampole yuvarlandı. İki olayda toplam 22 asker yaralandı..

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde operasyona katılan askeri aracın devrilmesi sonucu 15 askerin yaralandığı, Van'ın Başkale ilçesinde ise konvoydaki zırhlı askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu ilk belirlemelere göre yedi askerin yaralandıği bildirildi.

Dün (3 Aralık) Silvan-Lice-Kulp üçgeninde başlayan, korucuların da katıldığı havadan destekli operasyon sırasında Kulp-Silvan arasında yer alan Başbuğ köyü kırsalında askeri bir aracın devrilmesi sonucu 15 asker yaralandı. Yaralı askerler Skorsky helikopterlerle Diyarbakır Asker Hastanesi’ne götürüldü. Askerlerin durumuna ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Dün gece 23:30 sularında Van Başkale çıkışında meydana gelen kazada ise, Van'dan Hakkari'nin Yüksekova ilçesine giden askeri konvoydaki zırhlı araçlardan biri bilinmeyen bir nedenle şarampole yuvarlandı. Kazada, ilk belirlemelere göre yedi asker yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Van Asayiş Askeri Helikopter Filo Komutanlığı'na getirilerek buradan ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.