1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış'a 'Hayvan Pazarı' Yapıldı
Arslan, KAÜ'nün Akademik Yıl Açılışını Yaptı

Arslan, KAÜ'nün Akademik Yıl Açılışını Yaptı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kafkas Üniversitesinin (KAÜ) 2016-2017 akademik yıl açılışına katıldı.

A+A-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kafkas Üniversitesinin (KAÜ) 2016-2017 akademik yıl açılışına katıldı. 
KAÜ'nün 2016-2017 akademik yılı açılışı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 15 Temmuz Şehitleri anısına hazırlanan slayt gösterisinin ardından konuşan Bakan Arslan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde ülkedeki genç, yaşlı, kadın, çocuk herkesin kahramanlık gösterdiğini söyledi.

Arslan, "Kendini alim zanneden biri döndü, dünyanın maşası oldu. Bizim içimizden çıkmış, kendini alim zanneden, kendini sufi zanneden biri, silahımızı tankımızı uçağımızı bize doğrulttu. O gün meydanlara 'evet ben millet şuuruyla, meydanda olacağım. Milli irademe sahip çıkacağım, hainlere bu ülkeyi yedirtmeyeceğim, maşalara bu ülkeyi böldürmeyeceğim' diyerek meydanlara çıktılar. Ecdat bu toprakları bize yurt, vatan olarak bıraktı. Biz de bu toprakları yurt ve vatan olarak bırakacağız" diye konuştu.
Vali Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, KAÜ Rektörü Sami Özcan'ın da konuşma yaptığı program, halk oyunları ekibinin Kafkas dans gösterisi ve Bakan Arslan'a hediye takdim edilmesiyle sona erdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.