1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. 'Turistik Doğu Ekspresi' Seferleri Başlıyor
Arpaçay’da Öğrencilerin Sergisi İlgi Gördü

Arpaçay’da Öğrencilerin Sergisi İlgi Gördü

Arpaçay 3 Kasım YBO öğrencileri, kendi beceri ve emekleri ile hazırladıkları resimler ve projeleri okul bahçesinde sergiledi.3 Kasım YBO Bahçesi’nde düzenlenen serginin açılışını, Kaymakam Lokman Önde...

A+A-

Arpaçay 3 Kasım YBO öğrencileri, kendi beceri ve emekleri ile hazırladıkları resimler ve projeleri okul bahçesinde sergiledi.

3 Kasım YBO Bahçesi’nde düzenlenen serginin açılışını, Kaymakam Lokman Önder, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emrah Çelik, Belediye Başkanı Erçetin Altay, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile yapıldı.

3 Kasım YBO öğrencilerinin yıl boyunca Görsel Sanatlar, Fen ve Teknoloji ile diğer derslerinde öğrendikleri resime ve projeye dökerek sergiledi. Görsel Sanatlar dersinde tüm yılın bir değerlendirmesi olarak pastel boya tekniği, alüminyum folyo ile eskitme yöntemi ve vitray, suluboya ve karakalem çalışmaları görücüye çıktı.

Öte yandan sergide, Fen ve Teknoloji dersinde yapılan birbirinden ilginç projeler de konukların ilgisini çekti. Adeta bir mucit hassasiyetinde yapılan projeler öğrencilere imkan ve fırsat verildiği müddetçe aslında her birinin neler yapabileceği bir kez daha ortaya çıkardı. Ayrıca öğrencilerin Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi gibi derslerde öğrendiklerini de sergileme imkanı buldular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.