Arhavi'de Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp, İntihara Kalkıştı

Arhavi'de Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp, İntihara Kalkıştı

Artvin'in Arhavi ilçesinde boşanma aşamasında olan Hacer ve Ender Turhan çifti arasında çıkan tartışmada öfkeli koca eşini silahla öldürdü, daha sonra aynı silahla kendini vurdu.

A+A-

Artvin'in Arhavi ilçesinde Ender Turhan (30), boşanma aşamasındaki eşi Hacer Turhan'ı (38), tabanca ile vurarak öldürüp, intihara kalkıştı.

Artvin'in Arhavi ilçesinde yaşayan ve boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen Hacer Turhan, toprağa verildi.

PolitiKARS'ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; dün saat 14.00 sıralarında ilçenin Musazade Mahallesi'nde meydana geldi.

Dün yaşayan olayda boşanma aşamasında oldukları öğrenilen Hacer ve Ender Turhan çifti, konuşmak üzere dışarıda buluştu. Burada, çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ender Turhan, yanındaki tabancayı çekip, eşi Hacer Turhan'ı vurduktan sonra, silahın namlusunu bu kez kendi başına dayayıp tetiği çekti.

Hacer Turhan olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan koca Ender Turhan'ın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

HACER TURHAN TOPRAĞA VERİLDİ

12 yıllık kocası tarafından öldürülen 2 çocuk annesi Hacer Turhan, ikindi namazını müteakip ilçede kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.