Ardahan'da Eğitime 1 Günlük Zorunlu  'Kar Tatili'

Ardahan'da Eğitime 1 Günlük Zorunlu 'Kar Tatili'

Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Ardahan il genelinde eğitime 1 gün ara verildi.

A+A-

Ardahan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil edildi.

Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Ardahan il genelinde eğitime 1 gün ara verildi.

OKULLARA KAR TATİLİ

Ardahan Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kent genelinde kar yağışı ve tipinin ulaşımı aksattığı belirtildi.

Ulaşımın aksaması dolayısıyla tüm okulların yarın tatil edildiği belirtilen açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Valilik açıklamasında, "Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları  nedeniyle ilimiz genelinde eğitim-öğretime 25.12.2023 (Yarın) Pazartesi günü (1) gün süre ile ara verilmiştir. 

Ayrıca, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacaktır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

..haberin uzantısı

ULAŞIM GÜÇLÜKLE SAĞLANIYOR 

Ardahan'da, kar ve yoğun tipi nedeniyle bölgeyi Karadeniz'e bağlayan Ardahan-Şavşat kara yolu ile Ardahan-Çıldır kara yolu ulaşıma kapatıldığı bildirildi.

Kent genelinde etkisini artıran olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok noktada ulaşım kontrollü sağlandığı ve ekiplerin yolları açık tutmak için çalışma başlattığı kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.