1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Artvin’de 404 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı
Ardahan’da 5 Asker Tutuklandı, 1 Okul İle 2 Dernek Kapatıldı

Ardahan’da 5 Asker Tutuklandı, 1 Okul İle 2 Dernek Kapatıldı

Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Ardahan 25. Hudut Tugay Komutanlığı’nda görevli 5 asker daha tutuklandı.

A+A-

Darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Ardahan 25. Hudut Tugay Komutanlığı’nda görevli 5 asker daha tutuklandı. Olağanüstü Hal uygulaması kapsamında yayımlanan kararname kapsamında kentte 1 özel okul ve 2 dernek hakkında kapatma kararı verildi.

Ardahan Hudut Tugay Komutanlığında görevli 2 Üsteğmen, 3 Astsubay gözaltına alındı. Ayrıca OHAL kapsamına alınan tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde ’Fethullah Terör Örgütü’ ile ilişkili olduğu gerekçesiyle 2 özel okul ve 2 dernek hakkında kapatma kararı verildi. Özel Nehir İlk ve Ortaokulu ile 2 dernek hakkında kapatma işlemi yapıldı ve kapılarına mühür vuruldu.

Ayrıca kentte Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, 2 subay ile 3 astsubay gözaltına alındı. Ardahan’da 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana toplam 24 askeri personel gözaltına alınmış, 19’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Diğer şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.