1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ardahan’da 43 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı
Ardahan’da 43 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Ardahan’da 43 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Ardahan’da kar ve tipi nedeniyle 43 köy ile ulaşım sağlanamıyor. Tipi nedeniyle köylüler yolda mahsur kaldılar.İl genelinde etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Alınan bilgilere g...

A+A-

Ardahan’da kar ve tipi nedeniyle 43 köy ile ulaşım sağlanamıyor. Tipi nedeniyle köylüler yolda mahsur kaldılar.

İl genelinde etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Alınan bilgilere göre, merkezde ve ilçelerde toplam 43 köy yolu ulaşıma kapanırken İl Özel İdaresine bağlı ekipler yol açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Köylüler tipide mahsur kaldı.

Ardahan merkeze 22 kilometrelik mesafede bulunan Kazlıköy ile Çetinsu Köyü arasındaki bölgede tipi nedeniyle vatandaşlar yolda mahsur kaldı. Yoğun tipiden dolayı yolda kalan vatandaşlar, Ardahan İl Özel İdaresi’ne bağlı ekiplerin 1 saatlik zorlu çalışması neticesinde kurtarılarak köylerine ulaştırıldı.

Ardahan’da 43 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Haberin uzantısı...

Ardahan’da Tipide Mahsur Kalan Vatandaşlar Kurtarıldı

Ardahan’da kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksama yaşandı. Tipide mahsur kalan vatandaşlar İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Ardahan-Posof karayolunun Ilgar Dağı ile Ardahan-Artvin yolunun Sahara mevkisinde kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Görüş mesafesinin aşırı düştüğü karayolunda sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Kazlıköy ve Çetinsu köyü yolunda mahsur kalan vatandaşlar ise durumu İl Kriz Merkezine bildirdi. Bunun üzerine iş makinalarıyla tipi dolayısıyla kapanan yol açılarak mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Kurtarma çalışması cep telefonu kamerasına yansıdı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.