1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. SBS'de Türkiye Birincisi KARS'TAN
Apple Yeni Ürünlerini Tanıttı

Apple Yeni Ürünlerini Tanıttı

Apple, merakla beklenen etkinliğinde iPhone SE modelini tanıttı. Programda ayrıca yeni 9.7 inç iPad Pro ve Apple Watch için tasarlanan yeni kayışlar da beğeniye sunuldu

A+A-

Apple, merakla beklenen etkinliğinde iPhone SE modelini tanıttı. Programda ayrıca yeni 9.7 inç iPad Pro ve Apple Watch için tasarlanan yeni kayışlar da beğeniye sunuldu.

Apple’ın yeni ürünleri, ABD’nin California eyaletinde düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. Firma iPhone SE dedikodularını doğruladı ve bu yeni modeli programda beğeni sundu 4 inç ekranla iPhone SE, işlemci olarak Apple A9 kullanıyor. 1 GB ramla sunulan model, grafik birimi olarak PowerVR GT7600 kullanıyor. Cihazın önünde 5, arkasında ise 12 megapiksel bir kamera yer alıyor. 1.6420 mAh batarya, 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC bağlantı özellikleri de iPhone SE’nin diğer özellikleri. 24 Mart’ta satışa sunulacak iPhone SE’nin Türkiye satış fiyatı 16 GB için 1.999 TL, 64 GB için ise 2.399 TL olarak belirlendi.

DİĞER TANITIMLAR

Programda Apple yetkileri, bir süredir gündemde olan yeni 9.7 inç iPad Pro modeli ile Apple Watch için hazırlanan yeni kayışları da tanıttı.

GÜNCELLEME DE GELDİ

Öte yandan, uzun bir beta sürecinden geçen iOS 9.3 güncellemesi de yeni tanıtımlar şerefine bugün yayınladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.