1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. YÖK, Üniversitelerdeki Bazı 'Ön Lisans' Bölümleri Kaldırdı
AÖF Adaylarına Müjde

AÖF Adaylarına Müjde

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi sınavsız ikinci üniversite kayıtlarının uzatıldığı bildirildi.

A+A-

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi sınavsız ikinci üniversite kayıtlarının uzatıldığı bildirildi.

Yetkililer, normalde 9 Eylül Cuma günü sona eren kayıtların 21 Eylül’e kadar uzatıldığını belirtti. Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir lisans ya da önlisans programından mezun olanların veya okuyan öğrencilerin tercih ettiği ikinci üniversite fırsatıyla alakalı açıklamalarda bulunan yetkililer, bu fırsattan yararlanmak isteyen öğrenci adaylarına kayıt için son günü beklememeleri uyarısını yineledi.

Adayların, “http://aof.anadolu.edu.tr” adresinden Türkiye Programları bağlantısı “İkinci Üniversite” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştirecekleri, daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacakları da bildirildi.

Öte yandan, yoğun talep nedeniyle kayıt tarihinin uzatıldığı da ifade edilirken, ikinci üniversite hakkında detaylı bilgi için “http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr” web sitesinin ziyaret edilebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.