1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. ANKA'dan 'Muharrem İnce' Açıklaması
ANKA'dan 'Muharrem İnce' Açıklaması

ANKA'dan 'Muharrem İnce' Açıklaması

ANKA Haber Ajansı, bugün bazı internet sitelerinde ANKA'dan kaynak gösterilerek yayımlanan Muharrem İnce haberine ilişkin açıklama yaptı.

A+A-

Anka Haber Ajansı, bazı internet sitelerinde ANKA'dan kaynak gösterilerek yayımlanan "Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı" haberini yalanlayarak, haberi yayınlayan siteler hakkında hukuki süreç başlatacağını duyurdu.

PolitiKARS'ın derlediği habere göre, ANKA Haber Ajansı, bugün bazı internet sitelerinde ANKA'dan kaynak gösterilerek yayımlanan Muharrem İnce haberine ilişkin açıklama yaptı. Haberde Muharrem İnce'nin yeni parti iddiaları hakkında açıklama yaptığı iddia edilmişti.

ANKA Haber Ajansı'ndan yapılan resmi açıklamada, "Muharrem İnce'den herhangi bir demeç alınmadığı, herhangi bir haberinin okurlara servis edilmediği, yalan haberi kullanan internet siteleri hakkında hukuki süreç başlatılacağı" belirtildi.

ANKA'nın açıklaması şöyle: "ANKA Haber Ajansı, Sayın Muharrem İnce’den herhangi bir demeç almamış, herhangi bir haber yazmamış ve abonelerine/ okurlarına servis etmemiştir.

ANKA Haber Ajansı’nın adını kullanarak gerçek dışı, düzmece haber üreten, abonemiz dahi olmayan  internet siteleri hakkında hukuki süreç derhal başlatılacaktır.

ANKA Haber Ajansı kurulduğu 1972’den bugüne mesleğin etik ilkelerine saygılı, saygın, güvenilir bir haber ajansıdır.

Bugün de aynı ilkelere bağlı kalarak, gerçeğin peşinde ve yalan habere karşı mücadele ederek, ilkeli duruşu ile yayın hayatını sürdürmektedir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.