1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adanaspor, sahasında Karşıyaka’ya 2-1 yenildi
Amedspor'lu Şehmus Özer Hayatını Kaybetti

Amedspor'lu Şehmus Özer Hayatını Kaybetti

Amedspor'un kaptanı Şehmus Özer, dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

A+A-

Amedspor'un kaptanı Şehmus Özer, dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nün deneyimli oyuncusu ve takım kaptanı Şeymus Özer’in (36), geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Dün Malatya'da bir düğüne katılan Özer’den düğün sonrasından haber alınamıyordu.

Özer'den haber alınamaması üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp bilgisi iletilmiş, konu hakkında çalışma başlatılmıştı.

Yapılan araştırmalarda Özer'in kullandığı aracın düğünden sonra Malatya'dan Mardin'e dönerken uçuruma yuvarlandığı tespit edildi. Kullandığı araç, Elazığ-Gözeli yolu üzerinde uçuruma yuvarlanan Özer, olay yerinde hayatını kaybetti. Yapılan araştırmalar sonucu Amedspor kaptanının arabası ve cenazesi bulundu.

Amedspor Kulübü, olayı resmi resmi Twitter ve Faceboook sitesinden duyurdu. Külubün Twitter adresinden yapılan açıklama şöyle;

"Başımız sağolsun... Takım kaptanımız, ağabeyimiz Şehmus Özer, geçirdiği trafik kazası sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Başımız sağolsun."

Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, önceki akşamdan beri Şehmus Özer'den haber alamadıklarını belirterek, "Aradık, ulaşamadık. Daha sonra aramalara başladık ve kaza yaptığını öğrendik. Dün gece (önceki gece) saat 10 gibi Malatya'da arkadaşlarından ayrılmış. Maalesef dönerken Elazığ'da uçurumdan aşağı uçmuş. Aracı bulundu. Çok üzgünüz. Türk futbol camiasının başı sağolsun" dedi.

ŞEHMUS ÖZER KİMDİR?

10 Mayıs 1980'de Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde doğan Şehmus Özer, profesyonel futbol hayatına 1998 yılında Erganispor’da başladı. Bir yıl sonra Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. Ardından Malatyaspor ve Kayserispor maceraları yaşadı. 2 sezon Gümüşhanespor’da oynadıktan sonra 4 yıl boyunca Mardinspor forması giydi. Sonrasında İzmir takımlarına giden Şehmus Özer, Karşıyaka ve Altay formalarını terletti. Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor deneyimlerinden sonra İzmir’e geri döndü ve bir sezon Karşıyaka, bir sezon daha Altay’da futbol hayatına devam etti. Son 3 yıldır Amed Sportif Faaliyetler formasıyla yeşil sahalarda top koşturan Şehmus Özer, bu sezon 18 maçta forma giyerken, 5 gol atmıştı.

Şehmus Özer, 15 Aralık'ta Diyarbakır'da oynanan ve 1-1 sonuçlanan Amedspor-Fenerbahçe maçında takımına 1 puan kazandıran golü atmıştı.

Haberin uzantısı..

ŞEHMUS ÖZER TOPRAĞA VERİLDİ

Trafik kazasında hayatını kaybeden Amedspor kaptanı Şehmus Özer takım arkadaşları ve taraftarların omuzunda son yolculuğuna uğurlandı. 

Malatya'dan 19 Aralık gecesi Mardin'e dönerken Elazığ-Gözeli yolu üzerinde kullandığı aracın uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamını yitiren Amedspor Kaptanı Şehmus Özer'in cenazesi, memleketi Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde toprağa verildi. Geçirdiği kazada donarak yaşamını yitiren Özer'in cenazesi, Elazığ Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemlerinin ardından Ergani ilçesine doğru yola çıkarıldı. Ailesi, takım arkadaşları ve kulüp yöneticilerinin eşlik ettiği cenaze aracı, ilçenin girişinde çok sayıda Amedspor taraftarı ve yurttaş tarafından karşılandı. Konvoy eşliğinde ilçe merkezinden geçirilen Özer'in cenazesi Gülbaran Mezarlığı'na getirildi. Amedspor bayrağına sarılı tabutu omuzlarda taşıyan Özer'in takım arkadaşları ve taraflar ile bini aşkın kişinin katıldığı törenle defnedildi. Gözyaşları arasında toprağa verilen Özer'in ailesi ve takım arkadaşları uzun bir süre mezarlıktan ayrılmadı. 

Özer'in taziyesi ilçe merkezinde bulunan Şex Said Taziye Evi'nde aile tarafından kabul edilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler