1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. 'Turistik Doğu Ekspresi' Seferleri Başlıyor
Ali Uçum 'Kars 36 Spor'daki Görevini Bıraktı

Ali Uçum 'Kars 36 Spor'daki Görevini Bıraktı

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Kars 36 Spor kulübü başkanı Ali Uçum, görevini bıraktığını açıkladı.

A+A-

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Kars 36 Spor kulübü başkanı Ali Uçum, görevini bıraktığını açıkladı.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Kars 36 Spor'un başkanı Ali Uçum, kulüp başkanlığı görevini bıraktı. 

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; MÜSİAD'daki görevi ve yurtdışındaki işlerinin yoğunluğuna bağlı olarak görevini bıraktığını açıklayan Uçum, "...hamd olsun bugün kulübü borçsuz bir şekilde bırakıyoruz. Hep söylediğim gibi; yaptığımız hiç bir harcamayı da kulübe borç olarak yansıtmadım ve yansıtmayacağım. Göreve başladığımızda söylediklerimizi harfiyen yerine getirdiğimi düşünüyor destek olan herkese de tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Uçum, "Bu süreçte yine üzerimize ne düşerse maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirtmek isterim. Bu süreçte üzdüğümüz, istemeden kırdığımız arkadaşımız olduysa hepsinden ayrıca özür diliyorum. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim önemli bir konu da, her maçımızda ve her alanda takımı yalnız bırakmayan manevi desteklerini hep hissettiğimiz Kars Valiliğimize ve Emniyet Müdürümüz Yavuz Sağdıç'a özellikle teşekkür ediyorum. Kars 36 Spor'a bundan sonraki süreçlerde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

...haberin uzantısı

YÖNETİM İSTİFAYI KABUL ETMEDİ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Kars 36 Spor'un başkanı Ali Uçum'un kulüp başkanlığı görevini bıraktığını açıklamasının ardından toplanan Kars 36 Spor kulübü yönetimi, Uçum’un istifasını çoğunluk olarak kabul etmeme kararı aldıkları belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler